Spring naar inhoud

Help Stadsboerderij Weizigt aan een Beestachtige Kast!

Stadsboerderij Weizigt heeft een wens, een Beestachtige Kast! Een kast die op een speelse manier bezoekers alles vertelt over onze boerderijdieren. Een kast met ronddraaiende informatieblokken, verborgen vakjes, spelletjes en puzzels die uitnodigt tot aanraken en beleven. Met behulp van een crowdfundingsactie probeert Stadsboerderij Weizigt de Beestachtige Kast naar Dordrecht te halen. Help je ons mee?

 

Beestachtige KastStadsboerderij Weizigt is dé plek in het centrum van Dordrecht voor kinderen en hun ouders om te leren over dieren, ze te aaien, knuffelen en te helpen met verzorgen. Een Beestachtige Kast met allerlei klepjes, vakjes, spelletjes en puzzels maakt deze beleving helemaal compleet.

De kast is een speelse, interactieve en leerzame aanvulling op het huidige aanbod van de Stadsboerderij. Doordat kinderen zelf alles kunnen ontdekken en overal aan mogen zitten, nodigt de kast uit tot deelnemen en tegelijkertijd leren. Maar niet alleen kinderen hebben plezier van de kast, ook voor volwassenen valt er genoeg te ontdekken.

 

Samen in actie

Met behulp van een crowdfundingsactie probeert Stadsboerderij Weizigt tijdens de zomermaanden de aanschaf van de kast bij elkaar te krijgen. Iedere bijdrage, hoe klein ook, is dan ook van harte welkom. Donaties van €10 en hoger worden beloond met een tegenprestatie. Daarnaast zullen er deze zomer ook een aantal leuke activiteiten georganiseerd bij Weizigt worden ter ondersteuning van deze actie. Op de Stadsboerderij kunnen bezoekers de actuele tussenstand van de donaties vinden. Komend najaar, na afloop van een hopelijk succesvolle actie, zullen we de Beestachtige Kast onthullen en zo een bezoek aan Stadsboerderij Weizigt nog leuker maken!

 

Doneer ook!
Help jij mee de wens van Stadsboerderij Weizigt werkelijkheid te maken? Je kunt tot eind augustus doneren via www.voorjebuurt.nl/nl/projects/Weizigt2018. Elke bijdrage is welkom. Alvast bedankt voor je hulp!


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH Dordrecht



Factuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl