Spring naar inhoud

Doe mee en duik in de Wereld van Ons Water

De herfstvakantie staat voor de deur en de Week van Ons Water is in volle gang. Omdat de kans groot is dat je de vakantie in en om je huis gaat vieren, dagen Weizigt en haar waterpartners alle kinderen en hun (groot)ouders in de Drechtsteden uit om mee te doen aan de Herfstvakantie Waterchallenge!


Week van Ons Water

 

Elke dag een nieuwe challenge

Neem een duik in de Wereld van Ons Water en doe vanaf 19 oktober elke dag mee aan een leuke en uitdagende wateropdracht. Iedere ochtend om 10.00 uur vind je een nieuwe challenge op de Facebookpagina van Weizigt. We zijn natuurlijk reuze benieuwd wat jullie allemaal ontdekken en leren tijdens deze waterweek. Breng daarom jouw wateravontuur in beeld en stuur je foto in voor de fotowedstrijd.

 

Fotowedstrijd

Water is overal maar tegelijkertijd enorm bijzonder. Water verdient het dan ook om zo mooi mogelijk vastgelegd te worden. We nodigen je daarom tijdens de Week van Ons Water uit om een waterfoto te maken die past bij een van de volgende thema's: Water Dichtbij, Water en Natuur, Water Art of Klimaatadaptatie. Uiteraard worden de mooiste foto's beloond met een prijs. Er wordt een 1<sup>e</sup>, 2<sup>e</sup> en 3<sup>e</sup> plek vergeven in verschillende leeftijdscategorieën. Natuurlijk gaan we al jullie mooie waterfoto's ook delen. In ieder geval online en, als de situatie het toelaat, door middel van een expositie. Iedereen, jong én oud, kan dus meedoen!

 

Neem een duik!

Heb jij ook zin in een spetterende herfstvakantie? Neem dan een duik en doe mee!

Alle informatie over deze editie van de Week van Ons Water, de Waterchallenges en de fotowedstrijd vind je op www.weizigt.nl/weekvanonswater.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl