Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Doe mee aan Dordt Schoon voor een schone stad

Zaterdag 25 maart start Dordt Schoon 2017. Dordt Schoon is een jaarlijks terugkerende actie waarbij het draait om een écht schone stad. De start van de actie valt samen met de Landelijke Opschoondag die ieder jaar door Nederland Schoon georganiseerd wordt.


Jong en oud, sportvereniging en wijkcentrum, iedereen kan meedoen en hoe meer acties, hoe schoner de stad. Samen een uurtje de handen uit de mouwen steken levert veel op. De gemeente roept alle Dordtenaren op om samen tijdens Dordt Schoon aan de slag te gaan, meld dus snel je actie aan. Want een schone straat, speeltuin of park woont en speelt fijner!

Meedoen aan Dordt Schoon is simpel


1. Bedenk een leuke actie en vraag buurtbewoners/vrienden/leden van je sportclub zich bij jouw actie aan te sluiten.
2. Meld je actie aan door het MS Word-bestandaanmeldformulier (12 kB) in te vullen.
3. Haal bij Weizigt gratis materialen (hesjes, afvalzakken, afvalgrijpers en afvalzakringen) die je schoonmaakactie net een stukje makkelijker maken.
4. Steek tussen 25 en 31 maart de handen uit de mouwen en deel foto's van je actie op Twitter en/of Facebook met de hashtag #dordtschoon.


Dordtse Doorpakkers

hesjes


Niet alleen tijdens Dordt Schoon wordt de stad ontdaan van rondslingerend vuil, het hele jaar door zijn er Dordtse Doorpakkers actief in de stad. Vanuit de campagne '’n schone stad... je hebt het zelf in de hand’, worden de Dordtse Doorpakkers ondersteund met tips, advies en gratis materialen.

Dordt Schoon start op zaterdag 25 maart en duurt tot en met vrijdag 31 maart. Alle informatie over Dordt Schoon en het aanmeldformulier, de Dordtse Doorpakkers en de campagne ''n schone stad', is te vinden op www.weizigt.nl/dordtse-doorpakkers.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl