Spring naar inhoud

De eerste week zit erop!

Wat was het fijn om weer open te zijn! De eerste week vloog dan ook voorbij. 


Elke dag kwamen gemiddeld 315 bezoekers een kijkje nemen in de Tuinen, het Aquarama en op de Stadsboerderij. Iedereen gaf elkaar de ruimte, volgde de route en zorgde er hierdoor voor dat een bezoekje aan Weizigt leuk én veilig was. Dank jullie wel hiervoor! We merken ook echt dat de dieren erg blij zijn dat er weer wat leven is op het terrein, ze komen dan ook enthousiast om knuffels vragen.


Weer open 3


Alles is dus soepel verlopen, zo soepel dat we vanaf aanstaande maandag ons maximum aantal bezoekers tegelijkertijd opschroeven naar 75. De overige maatregelen, zoals o.a. het eenrichtingsverkeer en de aangepaste openingstijden, blijven wel gewoon gelden. Je leest hier alles over op onze website.


Weer open 2


Komende maandag zijn we weer vanaf 10.00 uur geopend. Het opnieuw bestraten van de paden is afgerond dus we zijn nu nog beter toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen. Daarnaast hebben de regenbuien van afgelopen week de plantjes goed gedaan en liggen de Tuinen er echt prachtig bij. Ook zijn er vanaf volgende week weer wat meer cliënten van Gemiva aanwezig, extra gezellig dus!

Wij genieten nog even na met deze fijne plaatjes van afgelopen week en zien jullie graag volgende week bij Weizigt!

 

Weer open!

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl