Spring naar inhoud

Boerderijmiddag bij Stadsboerderij Weizigt

Woensdag 14 september organiseert Weizigt een Boerderijmiddag op Stadsboerderij Weizigt en is het de hele middag feest. Doe mee aan oud-Hollandse spelletjes, neem een kijkje bij de informatiestands, bezoek het boerenmarktje, en neem vooral ook wat lekkers mee voor thuis. 


Vlak voor de herfst losbarst, viert Stadsboerderij Weizigt nog een beestachtig leuk feestje. Deze middag richten we een boerenmarktje in waar je onder andere het lekkers van Stadslandbouwkas de Oude Beer, Mooimekkerland of Brood van Koen kunt kopen. 

Daarnaast kun je meedoen aan allerlei oud-Hollandse spelletjes en staat er in een van de weitjes een springkussen. Ook zijn er informatiestands van Dierentehuis Louterbloemen en IVN en zal imker Meta aanwezig zijn. De cliënten van Gemiva zorgen voor een lekker koekje en limonade en bemannen een kraam met allerlei leuke cadeautjes. Jij komt toch ook?

 

De Boerderijmiddag gaat op woensdag 14 september om 13.00 uur van start en zal duren tot 17.00 uur. Toegang en deelname aan de activiteiten is gratis en iedereen is van harte welkom. Alle activiteiten vinden plaats rondom Stadsboerderij Weizigt.


geitGa naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl