Spring naar inhoud

Beestachtige leuke herfstvakantie bij Weizigt

Het is herfst! Dat betekent: gekleurde blaadjes, paddenstoelen, spinnen en natuurlijk herfstvakantie. Ook dit najaar heeft Weizigt weer allerlei leuks op de planning staan. Jij komt toch ook?

 

Dierenvrienden gezocht

Ben jij een echte dierenvriend? Dan zit je deze herfstvakantie goed bij Weizigt! Op woensdag 23 oktober leren de dierverzorgers van Stadsboerderij Weizigt je precies hoe je de boerderijdieren moet verzorgen. We gaan borstelen, voeren, de stallen schoonmaken en natuurlijk ook lekker knuffelen. Na afloop krijg je een echt certificaat mee naar huis.

Donderdag 24 oktober staat een echt herfstdiertjes op het programma: de spin! De natuurgidsen van IVN Dordrecht vertellen je van alles over dit slimme beestje. Wist jij bijvoorbeeld dat spinnen veel ouder zijn dan dino's en dat er ook spinnen zijn die tunnels maken? Samen ga je op zoek naar spinnen en hun webben. Na afloop weet jij dat spinnen helemaal niet eng zijn, maar juist heel bijzonder.

 

Herfst


Doe mee met Toppie

Ook Toppie Dordrecht organiseert een superleuke activiteitendag in de herfstvakantie, de Toppie Seizoensdag. Op vrijdag 25 oktober kun je meedoen aan allerlei gratis spelletjes, sporten en workshops. Houd www.doemeemettoppie.nl in de gaten voor meer informatie.

 

Jij viert jouw herfstvakantie toch ook bij Weizigt? Kijk voor alle data, informatie en kosten op www.weizigt.nl of onze Facebookpagina en meld je snel aan via weizigt@dordrecht.nl.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH Dordrecht



Factuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl