Spring naar inhoud

Dordt Schoon - we gaan verder!

De afgelopen jaren was Dordt Schoon een groot succes. Tijdens deze actieweek gingen vele Dordtenaren met een afvalgrijper de straat op om de stad een stukje schoner te maken. Rondslingerend vuil is namelijk ook in Dordrecht nog steeds een probleem.

Dit jaar gaat Dordt Schoon verder en gaan Dordtenaren in de week van 18 tot en met 24 maart de straat op om Dordrecht de schoonste stad van Nederland te maken.

Iedereen kan meedoen
Heb je zelf een afvalgrijper? Dan is meedoen super simpel. Pak je grijper en ga tussen 18 en 24 maart aan de slag. Heb je nog geen afvalgrijper? Dan kan je ook meedoen. Je kan bij Duurzaamheidscentrum Weizigt een grijper en vuilniszakken ophalen.

Organiseer een actie
Met vrienden een schoonmaakactie organiseren is een stuk leuker dan alleen. En met elkaar bereik je zo veel meer dan in je eentje. Samen impact maken noemen wij dat. Willen jullie als groep aan de slag? Meld dan je actie aan via: het aanmeldformulier op www.weizigt.nl/dordtschoon. Dan leggen wij de afvalgrijpers en rollen vuilniszakken voor je klaar


Locatie Dordrecht
Website www.weizigt.nl/dordtschoon
Periode van 18-3-2023 t/m 24-3-2023
 

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl