Spring naar inhoud

22-08 Zomer bij Weizigt: Workshop Bezige bijtjes (vanaf 6 jaar)

Het is vakantie! Jouw vakantie vier je natuurlijk bij Weizigt!

Workshop Bezige bijtjes

Datum, tijd en locatie:

Datum: woensdag 22 augustus

Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur

Locatie: Bijenstal


Omschrijving:

Word een echte Imker! Weet jij wat een bij het hele jaar doet en waarom bijen honing verzamelen? Kom woensdag 22 augustus naar Weizigt want dan vertelt Meta Bosch, onze imker, alles over bijen.
Natuurlijk nemen we een kijkje in de Bijenstal, proeven we van de honing en maken we een kaarsje. Aan het eind van de workshop krijg je een Imkerdiploma mee naar huis! 


Kosten:

Deelname aan deze workshop kost €5,-. Er kunnen maximaal 20 kinderen deelnemen. Meld je dus snel aan voor deze workshop door te mailen naar weizigt@dordrecht.nl.


Vier je zomer bij Weizigt!

Een bomvol programma vol leuke activiteiten zorgen ervoor dat jij je niet gaat vervelen!


Deze zomer staat in het teken van de Beestachtige Kast die wij graag naar onze Stadsboerderij willen halen. Een kast die op een speelse manier en met behulp van ronddraaiende informatieblokken, verborgen vakjes, spelletjes en puzzels bezoekers van alles vertelt over onze boerderijdieren. Daarom organiseren wij deze zomer allerlei leuke, creatieve, sportieve en ook nog eens leerzame activiteiten. We vragen daarvoor een kleine bijdrage die we vervolgens direct in de spaarpot voor de Beestachtige Kast stoppen. In ruil voor jouw kleine bijdrage organiseren wij dus een zomer vol leuks en help je ons de Beestachtige Kast naar onze Stadsboerderij te halen. Best een goede deal toch? Doe (en help) je ook mee? http://https//voorjebuurt.nl/nl/projects/Weizigt2018
Locatie Stadsboerderij Weizigt
Website www.weizigt.nl
Datum 22-8-2018
Toegangsprijzen
 

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl