Spring naar inhoud

21-03 Dordt Schoon - GEANNULEERD

Dordt Schoon geannuleerd in verband met Coronavirus


Zondag 15 maart heeft het kabinet nieuwe, strengere, maatregelen aangekondigd om de verdere verspreiding van het Coronavirus te vertragen. Omdat wij hier uiteraard gehoor aan geven, zijn wij genoodzaakt om Dordt Schoon te annuleren.


Weizigt onderzoekt op dit moment de mogelijkheden om deze actieweek later dit jaar nog te organiseren. Iedereen die zijn of haar schoonmaakactie al aangemeld had, ontvangt nog een e-mail met verdere informatie.


Graag willen wij iedereen die van plan was zijn of haar handen uit de mouwen te steken, ontzettend bedanken! Hopelijk kunnen we snel weer samen aan de slag voor een schone stad.


Houd voor een eventuele nieuwe datum en verdere informatie over Dordt Schoon de Facebookpagina Dordtse Doorpakkers in de gaten. Bij vragen kun je contact opnemen via schoon@dordrecht.nl.


LET OP: het is tot en met 6 april ook niet mogelijk om materiaal te lenen bij Weizigt.Doen jullie weer mee? Dordt Schoon!
Samen een uurtje de handen uit de mouwen levert veel op; een schoon sportveld, schoon park of contact met uw buren in de straat. Of gewoon een goed gevoel.
Dordt Schoon start op zaterdag 21 maart en duurt tot en met zaterdag 28 maart.


Door heel Dordrecht zijn inwoners actief bezig met het schoonmaken van hun wijken en straten. Meld je actie aan via schoon@dordrecht.nlLocatie Dordrecht
Website www.weizigt.nl
Periode van 21-3-2020 t/m 28-3-2020
Alle leeftijden
 

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl