Spring naar inhoud

19-07 Het Spettert in de Biesbosch - VOL!

DEZE ACTIVITEIT ZIT VOL. AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK!


Kom ook naar de theatervoorstelling 'Foomps te water'

 

Neem een duik in de wereld van water en kom maandag 19 juli naar de theatervoorstelling Foomps te water!

Ga mee op een spannend avontuur met de Foomps! Deze bijzondere wezentjes belanden als piraten op een bootje van papier. Opeens komen ze het Plasticmonster tegen en zinkt hun mooie boot. Samen met hun nieuwe vriendjes gaan de Foomps de strijd aan tegen het plastic en zwerfafval. Zal het ze lukken het water weer schoon te krijgen? We verklappen vast dat dit zonder jouw hulp niet gaat lukken! Kom jij ook kijken naar deze avontuurlijke voorstelling vol humor en muziek? Na de voorstelling mag je zelf aan de slag en knutsel je eigen Foomp van allerlei verschillende soorten restmateriaal. Tover jij je Foomp om tot superheld, prinses of toch een piraat? Alles kan en mag!

Op avontuur gaan kan natuurlijk niet met een lege maag. Voor een lekker en gezond hapje en drankje wordt dan ook gezorgd!

 

Programma

De theatervoorstelling vindt plaats in het Biesboschcentrum. De voorstelling wordt 2 keer gespeeld en is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De eerste voorstelling start om 12.30 uur en de tweede om 14.30 uur.

Er is plaats voor 30 kinderen per voorstelling. Ouders zijn welkom, maar vragen we om buiten met een kopje koffie of thee te wachten.


Locatie

Alle activiteiten vinden plaats bij het Biesboschcentrum, Baanhoekweg 53, Dordrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het Biesboschcentrum. 


Meld je aan!

Kom jij ook kijken naar deze spannende voorstelling? Toegang is helemaal gratis, we vragen je wel om je vooraf aan te melden door een mailtje te sturen naar em.baars@dordrecht.nl


Dordt Sport Summer Games

In juli en augustus viert Dordt Sport de zomer met allerlei leuke sportactiviteiten. Op maandag 19 juli vind je de Summer Games in de Biesbosch. Wil je voor of na de voorstelling hieraan meedoen? Bekijk hier het programma en meld je aan: www.dordtsport.nl/summergamesLocatie Biesboschcentrum Dordrecht, Baanhoekweg
Website www.doemeemettoppie.nl
Datum 19-7-2021
Openingstijden 12.30 uur - 16.30 uur
Toegangsprijzen gratis
4 t/m 12 jaar
 

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl