Spring naar inhoud

18-07 Zomer bij Weizigt: Workshop Junior Dierverzorging (4 t/m 12 jaar)

Het is vakantie! Jouw vakantie vier je natuurlijk bij Weizigt!

Workshop Junior Dierverzorging (4 t/m 12 jaar)

Datum, tijd en locatie:

Datum: woensdag 18 juli, 1 augustus, 15 augustus

Tijd: 09.00 uur tot 11.30 uur

Locatie: Theater Stadsboerderij

Omschrijving:

Wat een feest! Als je de stal binnenkomt, hoor je dieren al!  Ze vinden het leuk dat je komt helpen. Maar voordat we aan de slag gaan, leer je van alles over het gedrag van dieren en hoe je daar mee om moet gaan. Daarna gaan we de dieren voeren, verzorgen en buiten in de weide zetten. We maken ook de stallen en hokken weer lekker schoon zodat de dieren later op de dag weer fijn naar binnen kunnen. Met stro en hooi maken we een lekker plekje voor de dieren. Aan het einde van de workshop krijg je een echt certificaat mee naar huis en mag je jezelf Junior Dierverzorger noemen!

Kosten:

Deelname aan deze workshop kost €10,-. Er kunnen maximaal 15 kinderen deelnemen. Meld je dus snel aan voor deze workshop door te mailen naar weizigt@dordrecht.nl.


Vier je zomer bij Weizigt!

Een bomvol programma vol leuke activiteiten zorgen ervoor dat jij je niet gaat vervelen!


Deze zomer staat in het teken van de Beestachtige Kast die wij graag naar onze Stadsboerderij willen halen. Een kast die op een speelse manier en met behulp van ronddraaiende informatieblokken, verborgen vakjes, spelletjes en puzzels bezoekers van alles vertelt over onze boerderijdieren. Daarom organiseren wij deze zomer allerlei leuke, creatieve, sportieve en ook nog eens leerzame activiteiten. We vragen daarvoor een kleine bijdrage die we vervolgens direct in de spaarpot voor de Beestachtige Kast stoppen. In ruil voor jouw kleine bijdrage organiseren wij dus een zomer vol leuks en help je ons de Beestachtige Kast naar onze Stadsboerderij te halen. Best een goede deal toch? Doe (en help) je ook mee? http://https//voorjebuurt.nl/nl/projects/Weizigt2018
Locatie Stadsboerderij Weizigt
Website www.weizigt.nl
Datum 18-7-2018
Toegangsprijzen €10 (deze euro's gaan direct in de spaarpot voor de Beestachtige Kast)
4 t/m 12 jaar
 

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl