Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief Warmetruiendag: de lievelingstrui van...

Warmetruiendag: de lievelingstrui van...

5 februari 2020


Komende vrijdag, 7 februari, is het weer Warmetruiendag. Elk jaar trekken steeds meer Nederlanders die dag een warme trui aan en zetten de verwarming wat lager. Want wist je dat we met één graad lager maar liefst 6% CO2 en 6% energie besparen?


Speciaal voor Warmetruiendag trekken Rick, Marian en Tamara van Gemiva alvast hun favoriete trui aan. Rick, Marian en Tamara werken een aantal dagen per week in het Koetshuis en op de Stadsboerderij van Weizigt. Deze truien zijn niet voor niets favoriet, dit sportieve drietal vertelt graag waarom deze truien zo bijzonder zijn.


TamaraDe lievelingstrui van Tamara

'Ik rijd heel graag paard en als het koud is trek ik deze trui aan, want hij is lekker warm. Het is echt de perfecte trui, de kleur is mooi en er staan paarden op de voor- en achterkant! Ik heb ook nog een hele mooie kersttrui, maar die heb ik niet aangetrokken. Dat kan nu echt niet meer hoor!'RickDe lievelingstrui van Rick

'Ik heb een uitshirt van Feyenoord aan! Deze is van seizoen 12 of 13. Alles aan dit shirt is mooi, de kleuren, rood en wit, en natuurlijk het logo!' Het liefst moedigt Rick zijn club aan in de Kuip. Nu zul je misschien denken, zo warm is dat shirt toch niet? Maar voor Rick, die altijd in t-shirtjes loopt, is dit een hartstikke warme trui!


MarianDe lievelingstrui van Marian

'Deze trui draag ik altijd als ik ga trainen. Zoals je kunt zien speel ik korfbal. We mochten zelf de kleur kiezen en ik houd heel erg van paars. Hij is echt heel lekker warm. Ik draag deze trui alleen als ik ga trainen, extra leuk dat iedereen hem nu dus een keertje kan zien!'

 


Doe jij ook mee aan Warmetruiendag? Op www.warmetruiendag.nl vind je alle informatie over deze actie, tips en een handige toolkit om je eigen actie onder de aandacht te brengen. Doe jij ook mee?


Samen hebben we impact, dat is waar we met Warmetruiendag voor gaan!


Lievelingstrui van Gemiva

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant
  • Genieten van lokale producten!                         www.rechtstreex.nl


Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl