Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Xylem steekt handen uit de mouwen bij Weizigt

Vroeg in de ochtend kwamen de medewerkers van Xylem bijeen op het terrein van Weizigt. Met een hartelijk welkom door Louise Bergenhenegouwen, directeur van Duurzaamheidscentrum Weizigt en aangemoedigd door Ruud Vreeburg, directeur van Xylem, werd de klusdag geopend. Gehuld in speciaal voor deze dag ontworpen t-shirts en gewapend met allerlei gereedschap staken de medewerkers flink de handen uit de mouwen. Onder andere de oude inrichting van het Aquarama werd gedemonteerd, de tuin werd aan kant gebracht, het tuinmeubilair werd opgeschuurd en het Weizigtpark ontdaan van zwerfvuil. Het woord pauze kwam bij Xylem vandaag niet in het woordenboek voor. Onvermoeibaar werkten zij de hele dag hard en vol enthousiasme door. Gezamenlijk werd deze succesvolle editie van NLdoet met een welverdiende borrel afgesloten. ‘Een ding is zeker, nog nooit is er zo hard gewerkt tijdens NLdoet!’, besloot Louise Bergenhenegouwen.

                               

NLdoet is een landelijk initiatief van het Oranje Fonds en de grootste landelijke vrijwilligersactie. NLdoet brengt vrijwillige inzet onder de aandacht en stimuleert Nederlanders om de handen uit de mouwen te steken. Bij Duurzaamheidscentrum Weizigt zijn het hele jaar door ruim 90 vrijwilligers actief. Ook vrijwilliger worden bij Weizigt, kijk hier voor alle informatie.


 NLdoet 2015NLdoet 2015

Vrijdag 20 maart hebben bijna 50 vrijwilligers van Xylem Water Solutions Nederland uit Dordrecht in het kader van NLdoet flink wat werk verzet bij Duurzaamheidscentrum Weizigt. Een dag lang is er gewerkt aan diverse klussen om het terrein van Weizigt weer helemaal klaar te maken voor het hoogseizoen. Xylem is leverancier van producten en diensten voor watertechnologieën binnen de watercyclus en besteedt in haar besteedt in haar bedrijfsvoering, net als Weizigt, actief aandacht aan MVO.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl