Spring naar inhoud

Weizigt viert de zomer met goedgevuld activiteitenprogramma

De zomer staat voor de deur en dat moet gevierd worden! Weizigt heeft de komende maanden dan ook weer allerlei leuks op de planning staan. Vervelen is er dus zeker niet bij deze zomervakantie! Jij komt toch ook?

 

Vakantie bij WeizigtOp vakantie naar een ver land? Nergens voor nodig! De leukste zomervakantie vier je gewoon bij Weizigt. Een grote dierenvriend? Doe dan mee aan de workshop Junior dierverzorging, ga mee op avontuur met onze imker tijdens de activiteit Bezige bijtjes of test je kennis tijdens de Dierengeluidenquiz. Liever wat actiever? Haal je kruiwagenrijbewijs of kom een potje Boerengolf spelen. Voor de creatievelingen organiseren we samen met LeXlab een workshop Werken met 3D en ga je met een 3D-teken-pen aan de slag. Ook kun je leren hoe je de leukste ballondieren vouwt! Voor de wetenschappers in de dop begeleidt Biokaatje een workshop Skelet-puzzelen. De allerlaatste activiteit is een hele spannende; we spelen dan een middag lang het spel Weerwolven van Wakkerdam. Kortom, voor ieder wat wils deze zomer bij Weizigt!

 

Beestachtige Kast

Deze zomer staat in het teken van de Beestachtige Kast die Weizigt graag naar de Stadsboerderij wil halen. Een kast die op een speelse manier en met behulp van ronddraaiende informatieblokken, verborgen vakjes, spelletjes en puzzels, bezoekers van alles vertelt over de boerderijdieren. Daarom organiseert Weizigt deze zomer allerlei leuke, creatieve, sportieve en ook nog eens leerzame activiteiten. Weizigt vraagt daarvoor een kleine bijdrage die vervolgens direct in de spaarpot voor de Beestachtige Kast gaat. In ruil voor jouw kleine bijdrage organiseert Weizigt dus een zomer vol leuks en help je de Beestachtige Kast naar de Stadsboerderij te halen. Best een goede deal toch? Doe (en help) je ook mee?

 

Aanmelden

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de vakantieactiviteiten bij Weizigt. Wees er snel bij want voor sommige activiteiten zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Hier vind je alle informatie over de vakantieactiviteiten. Om je aan te melden, stuur je een mailtje naar weizigt@dordrecht.nl.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl