Spring naar inhoud

Weizigt op zoek naar nieuwe Stadsboerderij gidsen

Stadsboerderij gids
Al geruime tijd zijn er op Stadsboerderij Weizigt speciale vrijwilligers actief: de Stadsboerderij gidsen. Deze vrijwilligers heten de bezoekers welkom, maken ze wegwijs op het terrein en weten alles te vertellen over de dieren die op de Stadsboerderij wonen. Op woensdag 18 november organiseert Weizigt een cursus om gidsen in spe op te leiden voor deze bijzondere functie.


De Stadsboerderij gids, voorheen knuffelcoach, is niet meer weg te denken van de Stadsboerderij. Deze vrijwilligers weten je precies te vertellen hoe je de dieren het beste kunt benaderen, aanraken en knuffelen. Daarnaast wijzen ze je de leukste plekjes op het terrein en kun je bij ze terecht met al je vragen. Een bezoek aan de Stadsboerderij wordt door deze speciale gidsen nog leuker. Elke woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag zijn de gidsen actief in en op het terrein rondom de Stadsboerderij. Op woensdag 18 november organiseert Weizigt een cursus om iedereen die interesse heeft in deze vrijwilligersfunctie op te leiden. Ben jij die enthousiaste, behulpzame dierenvriend die wij zoeken? Meld je dan snel aan!

 

De cursus die opleidt tot Stadsboerderij gids vindt woensdag 18 november plaats op Stadsboerderij Weizigt. De middag gaat om 16.00 uur van start en zal om 18.00 uur afgerond worden. Aanmelden voor deze cursus kan door een e-mail te sturen aan Marianne Merkuur via ms.merkuur@dordrecht.nl of te bellen naar (078) 770 4406.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl