Spring naar inhoud

Vier je meivakantie bij Weizigt!

Het is alweer bijna meivakantie! En wat is er leuker dan een bezoekje aan Duurzaamheidscentrum Weizigt tijdens je vrije dagen? Weizigt organiseert namelijk weer allerlei creatieve en beestachtige vakantieactiviteiten. Je hoeft je alleen nog maar even aan te melden. Kom jij ook je vakantie vieren bij Weizigt?


RecycleraketCrea Bea, speurneus of dierenvriend? Bij Weizigt ben jij deze vakantie aan het juiste adres! Knutsel, én lanceer, van plastic en tape je eigen recycleraket of ga met de natuurgidsen van IVN Dordrecht op zoek naar alles wat leeft onder water. Weef een prachtig kunstwerkje van afval en natuurlijke materialen of leer alles over het verzorgen van dieren tijdens de workshop Junior Dierverzorging. Altijd met je telefoon in de weer? Doe dan mee aan de workshop van fotografe Lisette van Gameren en leer hoe je de mooiste foto's maakt met je mobiel. Kortom, voor iedereen valt er iets te beleven bij Weizigt deze vakantie. Jij gaat je dus zeker weten niet vervelen!

 

Wil je deelnemen aan (één van) de vakantieactiviteiten? Meld je dan eerst even aan, want er is maar plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Dit kan door een mailtje te sturen naar weizigt@dordrecht.nl of even te bellen naar (078) 770 8200. Meer informatie over de vakantieactiviteiten en over de andere activiteiten van Weizigt is te vinden op www.weizigt.nl.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl