Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Veel belangstelling voor nieuw Aquarama

AquaramaVia 6 deelruimtes maken bezoekers nu op een speelse en interactieve manier kennis met de 'weg van het water'. De route leidt de bezoeker van water op de wereld, tot water in de Drechtsteden en in huis en van riolering en afvalwaterzuivering tot water in de natuur en drinkwaterzuivering.


Ook in de weken na de drukbezochte opening, met een speciale Watershow van kinderhelden Ernst & Bobbie, kon de nieuwe tentoonstelling op flink wat belangstelling rekenen. Vorig jaar bezocht gemiddeld 20% van alle bezoekers aan Duurzaamheidscentrum Weizigt ook het Aquarama. Een eerste overzicht van de bezoekersaantallen laat zien dat dit percentage aan het stijgen is. Bezoekers, jong én oud, reageren enthousiast op de nieuwe inrichting en nemen het Aquarama op als vast onderdeel van hun bezoek aan Weizigt.


Het Aquarama is ook in de zomervakantie elke dag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur en gratis te bezoeken. Voor alle informatie over het nieuwe Aquarama en de feestelijke opening kijk je hier.

Op woensdag 10 juni werd onder grote belangstelling het nieuwe Aquarama feestelijk geopend. De oude watertentoonstelling werd in het voorjaar van 2015 compleet vernieuwd.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl