Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Tegel eruit, plant erin bij Informatiepunt op Stadsboerderij Weizigt

Vanaf woensdag 15 mei 2019 13:00 uur kun je bij het Informatiepunt op Stadsboerderij Weizigt een tegel inruilen voor een plantje. 

Met deze ruilactie breiden we Operatie Steenbreek uit. Zo kunnen inwoners van Dordrecht gemakkelijk beginnen met het vergroenen van hun tuin. We hebben vooral vaste planten die vlinders aantrekken, zoals damastbloem, lavendel en muurbloem. Ook bieden we eetbare planten van stadslandbouwkas de Oude Beer, zoals Nieuw-Zeelandse spinazie, tomaat en Oost-Indische kers.

Kom dus naar het Informatiepunt, lever je tegel in en kies een mooi plantje uit voor in je tuin! Het Informatiepunt is geopend op woensdag, zaterdag en zondag tussen 13.00 en 17.00 uur.


Twee van onze medewerkers waren aanwezig op de jaarlijkse Groendag in Dordrecht en werden geïnterviewd door omroep HUMAN. Lees het artikel hier terug. Vanuit Operatie Steenbreek en de opgave Groenblauwe stad gingen Leanne en Saskia de wijk in om inwoners, uit voornamelijk Vogelbuurt, te inspireren hun tuin te vergroenen. 


Duurzaamheidscentrum Weizigt - Tegel eruit, plant erin bij Informatiepunt

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl