Spring naar inhoud

Technische Vogeldag bij Weizigt

Voliere

Tijdens deze speciale activiteitendag kunnen leden van de vogelvereniging hun vogels laten testen door de keurmeesters van beide bonden. Deze sessies zijn openbaar, dus iedereen die het leuk vindt om de keuring bij te wonen is van harte welkom om te komen kijken en luisteren. Aan het einde van de middag worden de winnaars van de keuring bekend gemaakt en beloond met een beker. Naast het keuren worden er ook vogelfilms vertoond. Ook kunnen bezoekers verschillende boeken over vogels inzien en deelnemen aan een vogelquiz. Voor de kleine vogelliefhebbers liggen er kleurplaten en wordt er gratis limonade uitgedeeld. De activiteiten rondom de Technische Vogeldag vinden plaats in de Waterjuffer op het terrein van Duurzaamheidscentrum Weizigt, bij de ingang naast het Koetshuis, en zullen om 10.00 uur starten. De prijsuitreiking vindt om 16.00 uur plaats.


In het voorjaar van 2014 heeft Vogelvereniging De Volière een ruime volière op het terrein van Weizigt gerealiseerd met daarin allerlei bontgekleurde vogels. De leden van de vereniging zijn regelmatig op het terrein aanwezig om bezoekers te vertellen over de bewoners van het vogelverblijf. Voor meer informatie over Vogelvereniging De Volière Dordrecht kijkt u op www.vogelverenigingdevoliere.com.


Op zaterdag 17 oktober organiseren Vogelvereniging De Volière Dordrecht, Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers en de Algemene Nederlandse Bond van Vogelhouders een Technische Vogeldag bij Duurzaamheidscentrum Weizigt. De hele dag worden er activiteiten over en met vogels georganiseerd voor jong én oud.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl