Spring naar inhoud

Succesvolle crowdfundingsactie op Stadsboerderij Weizigt

13-09-2018

De hele zomer spaarde Stadsboerderij Weizigt samen met haar bezoekers voor een Beestachtige Kast, een kast die op een speelse manier bezoekers alles vertelt over onze boerderijdieren. Dankzij gulle donaties en extra vakantieactiviteiten is het Weizigt gelukt het totale bedrag bij elkaar te sparen en komt de Beestachtige Kast dit najaar naar Dordrecht. Een bezoekje aan Stadsboerderij Weizigt wordt zo nog leuker!

 

Beestachtige Kast op Kinderboerderij in OssVanaf begin juni tot begin september heeft Stadsboerderij Weizigt allerlei acties opgezet en activiteiten georganiseerd om haar grote wens werkelijkheid te kunnen maken: een Beestachtige Kast op Stadsboerderij Weizigt. Een kast met klepjes, spelletjes en puzzels die jong én oud op een speelse wijze van alles leert over de dieren op de Stadsboerderij. Omdat de aanschaf van deze Beestachtige Kast niet door Stadsboerderij Weizigt zelf bekostigd kon worden, zijn de dierverzorgers van de stadsboerderij een crowdfundingsactie gestart om samen met de bezoekers de Beestachtige Kast toch naar Dordrecht te kunnen halen.

Dankzij veel gulle giften en enthousiaste deelname aan de activiteiten is het gelukt om 84% van het totaalbedrag, maar liefst €4404,-, bij elkaar te sparen. Het resterende bedrag legt Stadsboerderij Weizigt zelf nog bij. Hiermee komt een einde aan een succesvolle crowdfundingsactie en kan gestart worden met de bouw van de Beestachtige Kast!


We houden je op de hoogte!

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het ontwerp en de productie van de Beestachtige Kast. Naar verwachting zal deze in november op Stadsboerderij Weizigt onthuld worden. Houd voor meer informatie over de voortgang en de feestelijke onthulling www.weizigt.nl en de Facebookpagina van Duurzaamheidscentrum Weizigt goed in de gaten.


Foto: Beestachtige Kast op kinderboerderij De Elzenhoek in Oss.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl