Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Stichting Dock organiseert derde DOCKING STATION over duurzame evenementen

Onder het motto 'Een nieuw geluid..' is Stichting DOCK Dordrecht begin 2016 begonnen met het organiseren van zogenoemde DOCKING STATIONS. Tijdens deze workshops buigen de deelnemers zich over bepaalde vraagstukken in de stad en doen er oplossingssuggesties voor.


DOCKTijdens de tweede DOCKING STATION, gehouden op 25 mei bij Duurzaamheidscentrum Weizigt, stond de volgende vraag centraal: 'Hoe zouden toekomstige Dordtse evenementen op een innovatieve en meer duurzame manier georganiseerd kunnen worden?'

22 deelnemers waaronder creatieve ondernemers, kunstenaars, politici en burgers, bogen zich enthousiast over deze vraag.

Het doel van de workshop was om ideeën boven tafel te krijgen die een bijdrage leveren aan de fysieke en sociale duurzaamheid van toekomstige evenementen op ons Eiland van Dordt. Om op voorhand de gedachten op scherp te stellen werd iedere deelnemer gevraagd zich te verplaatsen in het idee dat er op aarde niets bestaat dan het Eiland van Dordt met al haar inwoners, (bestaande) infrastructuur en grondstoffen.


Op de derde DOCKING STATION op vrijdag 17 juni, presenteert Stichting DOCK de resultaten van deze brainstormsessie laat daarnaast tegelijk zien wat de kracht van het netwerk van DOCK kan zijn voor de stad.

Verder zal Frank van der Leer van Drukkerij RAD foto’s vertonen van Huis Roodenburch uit het verleden, nadat hij Drukkerij Holster had overgenomen.

 

Eindrapportage DOCKING STATION

Innovatieve duurzame evenementen

Vrijdag 17 juni om 18.00 uur

Huis Roodenburch

Wijnstraat 153
3311 BV DORDRECHT
078 – 750 6800
info@huisroodenburch.nl


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl