Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Stadsboerderij Weizigt viert feest tijdens Boerderijmiddag

Woensdag 3 juli organiseert Weizigt een Boerderijmiddag op Stadsboerderij Weizigt en is het de hele middag feest. Doe mee aan oud-Hollandse spelletjes, neem een kijkje bij de informatiestands, bezoek het boerenmarktje, en neem vooral ook wat lekkers mee voor thuis. Jij komt toch ook?

 

RobijnVlak voor de zomervakantie losbarst, viert Stadsboerderij Weizigt nog een beestachtig leuk feestje. Deze middag richten we een boerenmarktje in waar je onder andere het lekkers van Mooimekkerland, de geitenkaas van Tina Verhoef en de groenten van Rechtstreex kan kopen. Molen Kijck over de Dijck vult ook een kraam en deelt gratis pannenkoekjes uit.

Daarnaast kun je meedoen aan allerlei oud-Hollandse spelletjes en een potje boerengolf spelen. Ook vind je er een aantal informatiestands en zal onze imker aanwezig zijn. De cliënten van Gemiva zorgen voor een lekker koekje en limonade en bemannen een kraam met allerlei leuke cadeautjes. Kom je ook met ons de zomer vieren?

 

De Boerderijmiddag gaat op woensdag 3 juli om 13.00 uur van start en zal duren tot 16.00 uur. Toegang en deelname aan de activiteiten is gratis en iedereen is van harte welkom. Alle activiteiten vinden plaats rondom Stadsboerderij Weizigt. Voor meer informatie over de activiteiten van Weizigt kijk je op www.weizigt.nl.

   

Weizigt Woensdag

In verband met deze feestmiddag, staat er in de maand juli geen aparte Weizigt Woensdag op de planning maar valt deze samen met de Boerderijmiddag en kun je meedoen aan allerlei leuke oud-Hollandse spelletjes voor jong (én oud).


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl