Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Sluit je aan bij Dordt Schoon!

Steeds meer Dordtenaren hebben aangegeven tijdens Dordt Schoon de handen uit de mouwen te steken. Zo ook de Dordtse kanovereniging Dajaks. Kom jij ook een handje helpen?


Dajaks
Op zaterdag 12 maart, een week voor de start van Dordt Schoon, maakt de Dordtse kanovereniging Dajaks alvast een start met het schoonmaken van de stad. Samen met scoutinggroep Willem de Zwijger organiseren zij een oeverschoonmaakactie langs de Nieuwe Merwede.

Tijdens de winterperiode zorgen wind en hoogwater er namelijk voor dat veel vuil op de oevers komt te liggen. Als dat op tijd wordt weggehaald, voordat planten gaan groeien en vogels gaan nestelen, blijft de schade aan het milieu beperkt.

De Dajaks hebben daarom ook besloten het goede voorbeeld te geven en op 12 maart al te starten met een schoonmaakactie. Iedereen is van harte uitgenodigd zich aan te sluiten. Heb je dus zin in een dagje nuttig struinen langs de rivier? Meld je dan aan via voorzitter@dajaks.nl.

De deelnemers verzamelen zich om 09.00 uur bij DKKV Dajaks aan de Zeedijk 17 (100 meter links voorbij de pont). Zorg zelf voor warme kleding, stevige schoenen en een lunchpakket.

www.dajaks.nl


Aan deze actie werken verder mee: Duurzaamheidscentrum Weizigt, SBB, RWS, Veerpont Kop van 't Land, Nationaal Park de Biesbosch, Watersport vereniging Kop van 't Land.


Weizigt wenst de Dajaks alvast veel succes en plezier!

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl