Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Pasen vier je bij Weizigt!

Maandag 2 april vieren we weer Pasen bij Weizigt! Zoals ieder jaar staan er weer allerlei feestelijke activiteiten op het programma. Kom knutselen, zoek en versier eieren en laat je schminken. Jij viert Pasen toch ook bij Weizigt?

 

PasenSpeuren en kleuren

Ben jij een echte speurneus? In de Tuinen van Weizigt liggen overal eieren verstopt. Weet jij ze te vinden? Als je 5 eieren gevonden hebt, kan je deze inwisselen voor een echt ei dat je mag schilderen, versieren en mee naar huis mag nemen. Er zijn vijf zoekrondes van elk een half uur. De eerste ronde start om 10.30 uur, de laatste om 12.30 uur.

Naast speuren naar eieren kan er dit jaar ook weer geknutseld worden. Knip, plak en versier je eigen paashaaroren of ga aan de slag met een van de vrolijke kleurplaten. Uiteraard kun je je ook weer laten schminken en je om laten toveren tot een echte paashaas. Op de Stadsboerderij wacht een springkussen waar je je naar hartenlust uit kunt leven en natuurlijk ook naar de dieren kunt gaan kijken.

Alle activiteiten starten om 10.00 uur en zijn om 14.00 uur afgelopen.

 

Koop nu je kaartje!

Kaartjes voor de paasactiviteiten zijn te koop vanaf zaterdag 3 maart in het Informatiepunt op de Stadsboerderij en kosten €3,-. Het Informatiepunt is geopend op woensdag, zaterdag en zondag tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Op 2e Paasdag zijn de kaartjes, indien er nog kaartjes over zijn, te koop bij de balie van het Koetshuis. Kaartjes kunnen niet gereserveerd worden. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Duurzaamheidscentrum Weizigt via (078) 770 8200.

 

 


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl