Spring naar inhoud

Oud-medewerker Stadsboerderij Weizigt presenteert boek

Wil van HouwelingenWil, lange tijd hét gezicht van de Stadsboerderij, heeft 15 jaar als dierverzorger bij Weizigt gewerkt. Eind 2013 nam hij afscheid om van zijn pensioen te gaan genieten. Stil zitten is alleen niets voor Wil dus heeft hij naast het vele vrijwilligerswerk ook nog een boek geschreven en werd hij vorig jaar derde in de strijd om de titel 'Dordtenaar van het jaar'. In zijn boek heeft hij al zijn bevindingen van de afgelopen jaren verzameld en verwerkt tot korte tekstjes die herkenbaar zijn voor velen en vermakelijk voor iedereen. Op de plek waar Wil zijn inspiratie voor het boek opgedaan heeft, zal hij het ook presenteren. Uit handen van journalist en 'collega-schrijver' Kees Thies ontvangt Wil die middag het eerste exemplaar van zijn eigen boek.


De boekpresentatie vindt op vrijdag 5 juni van 14.00 uur tot 15.00 uur plaats in de Paardenstal van Koetshuis Weizigt. Iedereen is van harte welkom de presentatie bij te wonen.


Vrijdag 5 juni presenteert Wil van Houwelingen, oud-medewerker van Stadsboerderij Weizigt, zijn eerste boek bij Duurzaamheidscentrum Weizigt. Het boek draagt de naam 'Bij de konijnen af' en bundelt 25 jaar aan herinneringen, mooie momenten en grappige anekdotes.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl