Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Ondernemers zetten zich in voor een schone binnenstad

’n Schone binnenstad… je hebt het zelf in de hand

Ook Dordtse ondernemers zetten zich in om de stad schoon te maken en te houden. Zo vegen Richard Dries van Scheer & Schuim en Peter Louter van de Radiobeurs vmet regelmaat de omgeving van hun winkel. Zij staan voor een schoon Dordrecht en zijn daarom te zien op de nieuwe posters van ’n Schone Stad. Want winkelen, een hapje eten en ‘gewoon’ even lopen door de binnenstad is nu eenmaal fijner als het schoon is. Dat kunnen we alleen samen bereiken.

Actieve ondernemers

Actieve ondernemers zijn binnenkort ook te herkennen aan de speciale sticker op de gevel van hun winkel. Hiermee geven zij aan: ik zet me in voor een schone, aantrekkelijke en gastvrije binnenstad.

Er volgen diverse acties waar winkeliers en ondernemers zich bij aan kunnen sluiten, bijvoorbeeld door zwerfvuil op te ruimen en peuken op straat te voorkomen. Ideeën hiervoor komen vooral van de ondernemers zelf.  

Meedoen is makkelijk

Ook een idee en interesse in schoonacties in de binnenstad? Meld je aan bij m.hoff@dordrecht.nl.

Verder kunnen alle ondernemers en bewoners natuurlijk het hele jaar al hun steentje bijdragen aan een schone stad door gratis een zwerfafvalgrijper en vuilniszakring op te halen bij Weizigt. Kijk hier voor meer informatie.


Help jij ook mee om Dordrecht schoon te houden?

 

Ondernemers

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl