Spring naar inhoud

Nu al veel animo voor Dordt Schoon

Dordt Schoon 2015


Dordrecht steekt de handen uit de mouwen

Zeven verschillende Dordtse scholen hebben al hun schoonmaakactie voor Dordt Schoon aangemeld. Maar ook honk- en softbalvereniging Mampaey The Hawks en de Dordtse werkgroep van Partij voor de Dieren steken de handen uit de mouwen. Daarnaast zetten bewoners zelf ook allerlei acties op om samen met de buurt tijdens Dordt Schoon de woomomgeving eens goed aan te pakken.

 

Doe ook mee!

In de wijken Stadspolders en Wielwijk bereiden actieve inwoners een schoonmaakactie voor waarbij ze wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Zin om aan te sluiten bij een van deze twee acties? Meld je dan voor de actie in Stadspolders aan bij Leanne van Diggelen via leannevandiggelen@gmail.com en voor de actie in Wielwijk bij Esther Lammertink via estherlammertink@hotmail.com.

Uiteraard kun je ook nog steeds je eigen actie aanmelden. Geef je initiatief door via schoon@dordrecht.nl. Duurzaamheidscentrum Weizigt ondersteunt de organisatie en de schoonmaakacties met gratis afvalgrijpers en vuilniszakringen. 

 

’n Schone stad… je hebt het zelf in de hand!

In Dordrecht zijn op dit moment ruim 300 Dordtse Doorpakkers actief. Deze Dordtenaren ruimen het hele jaar door vrijwillig zwerfvuil op. De nieuwe campagne, “ ’n Schone stad.. je hebt het zelf in de hand! ”, ondersteunt de Dordtse Doorpakkers met handige tips, advies en gratis materialen om het ruimen van zwerfvuil gemakkelijker en leuker te maken.

 

Dordt Schoon start op zaterdag 28 maart en duurt tot donderdag 2 april. Alle informatie over Dordt Schoon, de Dordtse Doorpakkers en de nieuwe campagne vind je hier.  


Van zaterdag 28 maart tot donderdag 2 april is het weer Dordt Schoon, de jaarlijks terugkerende actie voor een écht schone stad. Tot nu staat de teller op 19 verschillende aangemelde schoonmaakacties door heel Dordrecht. Meld ook jouw actie aan of sluit je aan bij een van de bestaande initiatieven.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl