Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

MVO Drechtsteden legt focus op Duurzame Mobiliteit

Jack KnolCapgemini is een van 's werelds grootste leveranciers op het gebied van consulting-, technology- en outsourcingservices. Capgemini besteedt veel aandacht aan MVO binnen haar bedrijfsvoering, onder andere op het gebied van mobiliteit. Het bedrijf mocht in 2013 de Lean and Green Personal Mobility Award in ontvangst nemen vanwege de wijze waarop de organisatie invulling geeft aan de ambitieuze, duurzame doelstellingen op het gebied van personenmobiliteit. Om deze doelstellingen te realiseren gelooft Capgemini in samenwerking en kennisdeling. Jack Knol zal deze avond kort ingaan op MVO bij Capgemini en daarna de focus verleggen naar duurzame mobiliteit binnen het bedrijf.


MVO Drechtsteden biedt haar leden de gelegenheid deel te nemen aan drie verschillende Communities of Practice (CoP's), waarbij ze praktische ondersteuning krijgen van ervaren MVO experts. Begin volgend jaar start MVO Drechtsteden met een vierde Community of Practice gericht op Duurzame Mobiliteit. Deze CoP zal begeleid worden door Ruud de Groot van Syndesmo. Daarnaast zal de CoP ISO 26000 haar blikveld verbreden en ook Duurzaam Inkopen opnemen in haar programma. Tijdens de komende bijeenkomst worden beide CoP's toegelicht.

MVO Drechtsteden nodigt voor elke bijeenkomst voor een inspirerende topspreker uit die u voorziet van interessante en praktische informatie over duurzaamheid. Ook krijgt u ondersteuning bij het op de juiste manier implementeren van MVO binnen de eigen organisatie. MVO Drechtsteden biedt inspiratie, verdieping en een regionaal duurzaamheidsnetwerk.

De bijeenkomsten van MVO Drechtsteden, hét meest duurzame bedrijvennetwerk van de regio, zijn alleen toegankelijk voor leden. Al 40 bedrijven zijn aangesloten bij het netwerk waaronder Rabobank Drechtsteden, Cablean, VORM Bouw BV, Kemper en Van Twist en Xylem. Wilt u ook lid worden? Kijk op www.weizigt.nl/bedrijven voor meer informatie over het bedrijvennetwerk MVO Drechtsteden.

Donderdag 3 december organiseert bedrijvennetwerk MVO Drechtsteden bij Duurzaamheidscentrum Weizigt wederom een bijeenkomst met een interessante spreker. Te gast is deze avond Jack Knol, Director Facilities en Fleetmanagement bij Capgemini Nederland. Het thema van de bijeenkomst is Duurzame Mobiliteit.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl