Spring naar inhoud

Minipaardje Silver bevalt van een veulentje op Stadsboerderij Weizigt

Woensdag 18 mei, heel de vroeg in de ochtend, is minipaardje Silver bevallen van een hengstveulen. Zij heeft dit geheel op eigen kracht gedaan. Zowel Silver als haar veulen maken het goed en zijn te bezoeken in de stallen van de Stadsboerderij.


Silver, een van de twee minipaardjes van Stadsboerderij Weizigt, hield iedereen al lange tijd in spanning, maar woensdagochtend was het moment dan eindelijk daar. Geheel zelfstandig bracht zij haar veulentje ter wereld.

De kleine hengst stapt al vrolijk rond, maar wordt nog wel goed beschermd door zijn moeder. Net als Silver, een Appaloosa minipaardje, heeft het veulentje een bijzondere vacht met stippels in de kleuren donkergrijs en wit.

 

Namenwedstrijd

Weet jij een leuke naam voor het pasgeboren veulentje? Schrijf hem op en stop hem in de speciale box die in de stal van de Stadsboerderij staat. Woensdag 25 mei maken we de winnaar bekend en krijgt het veulentje zijn nieuwe naam.

 

Silver en haar veulentje maken het goed en staan samen in de stal van Stadsboerderij Weizigt. Iedereen is van harte uitgenodigd om moeder en zoon te bezoeken. De Stadsboerderij is elke dag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur en gratis toegankelijk.


 Silver en veulen

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl