Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Levende kerststal bij Duurzaamheidscentrum Weizigt

Op vrijdag 23 december hult Duurzaamheidscentrum Weizigt zich volledig in kerstsfeer. Breng een bezoek aan de levende kerststal op het terras bij Koetshuis Weizigt en zing mee met dameskoor Close4You. Weizigt nodigt iedereen, jong én oud, uit om op sfeervolle wijze de feestdagen in te luiden.

 

Kerststal


Oh dennenboom, oh dennenboom, wat zijn uw takken wonderschoon! De flonkerende lichtjes van de kerstboom stralen je tegemoet. Vrouwenkoor Close4You verwelkomt je binnen met de meest sfeervolle kerstliedjes en buiten wacht je een levende kerststal. Vlak voordat de feestdagen losbarsten, organiseert Weizigt haar eigen kerstfeest met allerlei sfeervolle activiteiten. Iedereen is van harte welkom om de kerststal te bewonderen en met iets warms te drinken in de hand uit volle borst mee te zingen. Zet je kerstmuts op en kom 23 december naar Duurzaamheidscentrum Weizigt. Een sfeervollere start van de kerstvakantie bestaat niet!

 

De levende kerststal van Duurzaamheidscentrum Weizigt is op 23 december van 16.00 uur tot 19.00 uur te bezoeken op het terras van Koetshuis Weizigt. De toegang is gratis en iedereen, jong én oud, is van harte welkom. Het terrein van Weizigt is, na 17.00 uur, slechts aan één kant geopend, namelijk aan de kant van het Van Baerleplantsoen.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl