Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Hulp nodig bij je surprise maken? Kom op 30 november naar de Duurzaamheidswinkel!

Op woensdag 30 november van 14.00-16.00 uur kunnen kinderen van 8-12 jaar hun Sinterklaassurprise maken in de Duurzaamheidswinkel aan de Voorstraat 220. De activiteit wordt begeleid door medewerkers van ScrapXL. Zij hebben allerlei ideeën om met afval en restmateriaal de leukste creaties te maken.


Sintsurprise


Daarom dit oproepje voor kinderen van 8-12 jaar: 'Kom dit jaar je surprise maken in de Duurzaamheidswinkel. Neem je cadeautje mee en maak iets moois van de materialen die op je liggen te wachten. En omdat je alleen met restmaterialen werkt, draag je ook je steentje bij aan een beter milieu. De chocolademelk en pepernoten staan voor je klaar.'


ScrapXL komt op uitnodiging van de gemeente Dordrecht en Duurzaamheidscentrum Weizigt naar de Duurzaamheidswinkel. Naast advies over bijvoorbeeld woningisolatie en energie besparen, organiseren we in de Duurzaamheidswinkel ook regelmatig duurzame kinderactiviteiten.


Aanmelden
Deelname aan de workshop is gratis. Graag wel even aanmelden voor 28 november via email: dordtduurzaam@dordrecht.nl. Vermeld daarbij de naam van het kind, leeftijd en telefoonnummer.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl