Spring naar inhoud

Houd je hoofd koel met yoga bij Weizigt

YogaSinds mei 2014 geeft Johan Visser, naast hovenier ook gediplomeerd yogadocent, elke dinsdagavond yogales bij Duurzaamheidscentrum Weizigt. Hij geeft de lessen in het monumentale Koetshuis. Met haar grote zalen en rijke historie is het Koetshuis de perfecte locatie om tot rust te komen en je dagelijkse leven even helemaal los te laten. De soort yoga die gegeven wordt is Hatha Yoga, de bekendste vorm van yoga waarbij het accent ligt op lichaamshouding en het beheersen van de ademhaling.

Voor Johan is yoga de ideale manier om de mens en de natuur samen te brengen. Als hovenier kent Johan het terrein als geen ander en zal hij, indien mogelijk, ook de rust en de schoonheid van de Tuinen van Weizigt bij de lessen betrekken.

Ook tijdens de zomervakantie, een periode waarin veel yogascholen hun deuren sluiten, gaan de lessen gewoon door. Na een warme dag, waardoor je je behoorlijk suf en lusteloos kunt voelen, is het volgen van een yogales de perfecte manier om je hoofd koel te houden en je weer energiek te voelen.

 

Elke dinsdagavond om 19.30 uur geeft Johan Visser yoga in Koetshuis Weizigt. De lessen kosten €10. Dit bedrag is inclusief een kopje kruidenthee en het gebruik van een yogamatje. Om je aan te melden voor een les stuur je e-mail naar weizigt@dordrecht.nl. Er is steeds plaats voor 20 cursisten dus meld je op tijd aan. Alle informatie over de yogalessen bij Weizigt vind je hier.


De zomervakantie is aangebroken, een heerlijke periode die stiekem best vermoeiend kan zijn door alle fijne activiteiten die in je agenda staan. Wissel je zonnige plannen af met een yogales bij Duurzaamheidscentrum Weizigt en jij gaat energiek en ontspannen de zomer door.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl