Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Groen doet goed viert feest met speciale Familiedag

Spring eens op groen


Speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud organiseert Groen doet goed Dordrecht allerlei leuke educatieve en sportieve activiteiten in de Biesbosch. Spelen in de natuur is leuk én gezond en door middel van het gratis activiteitenprogramma laat Groen doet goed Dordtse kinderen kennis maken met de natuur.

In de herfst is er ontzettend veel te beleven in de natuur en daarom organiseert Groen doet goed een extra activiteitendag voor alle Dordtse kinderen, hun vriendjes én hun familie. Op woensdagmiddag 21 oktober, in de herfstvakantie, is iedereen van harte uitgenodigd om per boot of per step de Biesbosch te komen verkennen. Ook wordt gezorgd voor een lekker en gezond hapje en drankje. Kijk hier voor meer informatie en meld je snel aan want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Win een weekend in het groen

Speciaal voor de echte natuurliefhebbers verloot Groen doet goed een compleet verzorgd weekendje weg in de Biesbosch aangeboden door Stayokay. Kijk snel op de Facebookpagina van Groen doet goed, vertel waarom jij graag in het groen bent en win! De winnaar wordt bekend gemaakt op de Familiedag op 21 oktober.


Voor Groen doet goed Dordrecht geeft Duurzaamheidscentrum Weizigt als projectleider samen met Dienst Gezondheid & Jeugd, Doe ff Gezond, Nationaal Park de Biesbosch, Sportbedrijf Dordrecht, Stayokay Dordrecht, Stichting Hattrick en IVN Dordrecht invulling aan het programma.
Op woensdag 21 oktober viert Groen doet goed Dordrecht feest in de Biesbosch met een gratis Familiedag. Houd je van de natuur en heb je zin om de Biesbosch te ontdekken? Schrijf je dan snel, samen met je vriendjes en familie, in voor de spannende boottocht of de sportieve steptocht.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl