Spring naar inhoud

Griezelen doet goed!

Op vrijdag 26 oktober staat een de volgende, bijzondere, Groen doet goed activiteit op de planning. Deze laatste activiteit van het jaar wordt in samenwerking met Zorgcentrum De Merwelanden georganiseerd. Kinderen gaan samen met de inwonende senioren koken, knutselen en bewegen. Jij doet toch ook mee?

 

Gezellig griezelen

Met Halloween voor de deur krijgt Groen doet goed dit keer een griezelig tintje! We maken en eten een lekker heksensoepje, gaan knutselen en sluiten buiten af met een spannende speurtocht. Natuurlijk trek je hiervoor je meest griezelige, gekke of grappige outfit aan. We nodigen jou, je vriendjes en vriendinnetjes van harte uit om deel te nemen aan deze gezellige, gratis middag! We maken het natuurlijk niet te griezelig of spannend zodat het voor iedereen leuk is om deel te nemen.


Groen doet goed herfst

Foto: www.unsplash.com - Alexandre Crousette


Jong en oud

Alle activiteiten voeren we samen met de bewoners van De Merwelanden uit. Om de interactie tussen de senioren en de kinderen zo leuk en verrassend mogelijk te maken, zijn (groot)ouders en/of verzorgers dit keer niet uitgenodigd. Uiteraard zorgt de organisatie voor voldoende begeleiding.

 

Doe ook mee!

Om zeker te zijn van je plekje, vragen we je vooraf aan te melden door een mailtje te sturen naar Kirsten: k.hendriks@dordrecht.nl. Deelname aan de activiteiten is gratis, maar er is beperkt plaats. Wees er dus snel bij!

De activiteiten vinden plaats van 10.00 uur tot 14.00 uur bij Zorgcentrum De Merwelanden, Haringvlietstraat 515. Dit is zowel met de fiets als auto goed te bereiken, er is parkeergelegenheid bij het zorgcentrum. Alle informatie over het programma is te vinden op www.weizigt.nl/groen-doet-goed en op de Facebookpagina Groen doet goed Dordrecht.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl