Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Gratis proefles yoga bij Weizigt

Yoga bij Weixigt


De proeflessen yoga worden georganiseerd in het kader van Wereld Yoga Dag op zondag 22 februari. Deze dag staat in het teken van de ontspannende maar tegelijkertijd ook intensieve sport. In het kader van deze dag biedt Weizigt, naast het reguliere lesaanbod op de dinsdagavond, op donderdag 19 februari twee gratis lessen aan.

Na afloop van deze proeflessen is er de gelegenheid om voor het reguliere programma in te schrijven en de speciale stempelkaart aan te schaffen die een aantrekkelijke korting geeft op de wekelijkse yogalessen bij Weizigt.

Sinds mei 2014 verzorgt yogadocent Johan Visser elke dinsdagavond een yogales in Koetshuis Weizigt. De soort yoga die gedoceerd wordt is Hatha Yoga waarbij ademhaling, een goede houding en ontspanning centraal staan.

 

De proeflessen op donderdagavond 19 februari zijn gratis toegankelijk en vinden plaats in Koetshuis Weizigt. De lessen duren 1 uur en starten om 19.00 uur en om 20.30 uur. Om je aan te melden voor een les stuur je e-mail naar weizigt-nmc@dordrecht.nl. Er is steeds plaats voor 20 cursisten dus meld je op tijd aan. Alle informatie over de reguliere yogalessen bij Weizigt vind je hier.


Op donderdagavond 19 februari geeft Duurzaamheidscentrum Weizigt iedereen die toe is aan een beetje ontspanning de gelegenheid deel te nemen aan een gratis proefles yoga.
In de avonduren zal Johan Visser, yogadocent en hovenier bij Weizigt, twee lessen verzorgen. Er is slechts plaats voor 20 deelnemers per les. Meld je dus snel aan!

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl