Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Feestelijke opening nieuwe expositie Weizigt

Donderdag 22 maart opent Duurzaamheidscentrum Weizigt een nieuwe kunstexpositie op het terrein. De expositie wordt ingericht door vijf verschillende kunstenaars uit de regio. Het werk zal tot 31 oktober gratis te bewonderen zijn op het terrein van Weizigt.

 

Ook dit jaar sieren werken van totaal verschillende disciplines het terrein van Weizigt.

Glaskunstenaar Mariëlle Braanker, beeldhouwer Eelse Bies, duurzaam kunstenaar Rien Olijslagers, experimenteel kunstenaar Angelique van der Valk en beeldend kunstenaar Bert Gort tonen tot eind oktober hun werk. Alle werken hebben een duidelijke link met duurzaamheid in materiaal en/of boodschap.

Donderdagochtend wordt de expositie op feestelijke wijze geopend. Alle kunstenaars zijn aanwezig om bezoekers een eerste rondleiding te geven langs de geëxposeerde werken. Iedereen is dan ook van harte welkom om aanwezig te zijn bij de opening, de kunstenaars te spreken, een rondleiding te volgen en de werken te bewonderen.


Mariëlle Braanker

 

De opening van de expositie start donderdag 22 maart om 10.00 uur in het Koetshuis van Duurzaamheidscentrum Weizigt. Iedereen is van harte welkom. De opening is gratis toegankelijk en aanmelden is niet nodig. Voor alle informatie over de exposities bij Weizigt kijk je hier.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl