Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Feestelijke onthulling Beestachtige Kast op Stadsboerderij Weizigt

14 december 2018

Woensdag 19 december onthult Duurzaamheidscentrum Weizigt op Stadsboerderij Weizigt de Beestachtige Kast, een kast die op een speelse manier alles vertelt over de boerderijdieren. Door middel van een crowdfundingsactie heeft Weizigt het benodigde bedrag bij elkaar weten te sparen. Iedereen is woensdag van harte welkom om de feestelijke onthulling bij te wonen.


Beestachtige KastVan begin juni tot begin september organiseerde Stadsboerderij Weizigt allerlei acties en activiteiten om een grote wens werkelijkheid te kunnen maken: een Beestachtige Kast. Deze kast, met klepjes, spelletjes en puzzels, leert jong én oud op een speelse wijze van alles over de dieren. Omdat de aanschaf van de Beestachtige Kast niet door Weizigt zelf bekostigd kon worden, zijn de dierverzorgers van de Stadsboerderij een crowdfundingsactie gestart om zo de kast toch naar Dordrecht te kunnen halen.

Na een zomer lang sparen is het moment komende woensdag dan eindelijk daar: de onthulling van de Beestachtige Kast op Stadsboerderij Weizigt. De kast komt in de Klimaatzone te staan en is door iedereen op elk moment van de dag te gebruiken.


Proost!

Iedereen is woensdag 19 december om 15.00 uur van harte welkom bij de feestelijke onthulling in de Klimaatzone van Stadsboerderij Weizigt. Drink een drankje, eet wat lekkers en ontdek de nieuwste aanwinst van Weizigt: de Beestachtige Kast.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl