Spring naar inhoud

Feestelijke Dierendag bij Stadsboerderij Weizigt

Eigenlijk worden de dieren van Stadsboerderij Weizigt elke dag verwend maar op Dierendag worden ze nog eens extra in het zonnetje gezet. Jong én oud kwam zondag naar de Stadsboerderij om met de dieren te knuffelen en te spelen. Ook mochten zij de dieren een gezonde én lekkere traktatie voeren. Daarnaast werd er geknutseld en konden jonge dierenliefhebbers op de rug van een pony een ritje door de grote weide van de Stadsboerderij maken. Het stralende weer maakte deze feestelijke Dierendag helemaal af. Alle dieren, van de konijnen tot de geitjes, hebben genoten van de extra aandacht. Klik hier voor een aantal fijne sfeerplaatjes van deze dag.


Meer informatie over de activiteiten van Duurzaamheidscentrum Weizigt vind je hier. Het terrein van Weizigt is elke dag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur en gratis toegankelijk.


Dierendag 1Dierendag 2Dierendag 3Dierendag 4

Zondag 4 oktober, Dierendag, was het groot feest op Stadsboerderij Weizigt. Ruim 1500 bezoekers, jong én oud, kwamen langs om de dieren van de Stadsboerderij eens flink te verwennen en deel te nemen aan de verschillende activiteiten.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl