Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Feest op Stadsboerderij Weizigt tijdens het scheren van de schapen

Woensdag 8 juni worden traditiegetrouw de schapen van Stadsboerderij Weizigt geschoren. Naast het scheren worden er ook allerlei activiteiten en spelletjes georganiseerd. Iedereen, jong én oud, is van harte uitgenodigd voor deze feestelijke middag.

 

Als de schapen hun dikke wintervacht kwijtraken, is de zomer officieel in aantocht. Stadsboerderij Weizigt viert het nieuwe seizoen met een feestelijke middag vol activiteiten. De medewerkers van de Stadsboerderij laten zien hoe de schapen geschoren worden. Daarnaast kunnen de bezoekers deelnemen aan allerlei oud-Hollandse spelletjes als spijkerpoepen en een ritje maken op de rug van een ezel. Het thema van de middag is de populaire film Frozen. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om verkleed naar de Stadsboerderij te komen.

 

De activiteiten starten om 11.30 uur en duren tot 16.30 uur. Vanaf 12.00 uur worden elk uur een aantal schapen geschoren. Toegang tot de activiteiten is gratis. Een ritje op de rug van een ezel kost €1,-. Voor meer informatie over Duurzaamheidscentrum Weizigt en haar activiteiten kijk je op www.weizigt.nl.


Schapen scherenEzeltje prik
Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl