Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Dordtse duurzame initiatieven openen deuren

Platform DuurzaamheidVanuit Dordtzaam en andere duurzame initiatieven sluit Platform Duurzaamheid deze dag aan bij Werkplaats Oost (oude LTS gebouw aan de Reeweg). Zij hebben daarvoor een ruimte beschikbaar gesteld. Er wordt een duurzame marktplaats georganiseerd en een eerste zetje gegeven aan (nieuwe) duurzame initiatieven. Platform Duurzaamheid is op zoek naar zoveel mogelijk duurzame initiatieven die aan willen sluiten om elkaar te versterken.

 

Praktische informatie:

  • Potentiele deelnemers worden gevraagd goed na te denken over het eigen initiatief. Een setting met alleen folders is niet gewenst. De bedoeling is echt een activiteit te organiseren.
  • Initiatieven kunnen tot uiterlijk 20 april aangemeld worden via info@faironly.nl.
  • Initiatieven zijn zelf verantwoordelijk om voor benodigdheden te zorgen, een tafel en enkele stoelen kan wel geregeld worden.

Tijden:

13.15 uur: opbouwen

14.00 uur tot 17.00 uur: geopend voor publiek

17.00 uur: afbouwen


Waar:

Werkplaats Oost, Madoerastraat 2, 3312 CJ Dordrecht


Contactpersonen:

Anneke van Veen (0630731003) en Thirza Monster (0628446512) van Dordtzaam/Platform Duurzaamheid Dordrecht 

 
 

Samen met een aantal initiatiefnemers is het plan bij Platform Duurzaamheid Dordrecht ontstaan om op zondag 3 mei een 'Dordtse Bottum Up Dag' te organiseren. Dit betekent dat lokale intiatieven open huis houden voor publiek. Bijvoorbeeld creatieve broedplaatsen, stadslandbouw, buurtinitiatieven, huiskamerpodia etc. Dat kan zijn simpelweg door de deuren open te zetten en toelichting te geven op wat zij doen tot en met een kleine programmering. Vanuit DOOR en/of Dordtse Ruimte wordt promotie voor deze dag gemaakt in o.a. de vorm van een route waar de verschillende initiatieven worden vermeld.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl