Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Creatief de herfstvakantie door met Weizigt!

De lange, warme zomer is voorbij! De dagen worden korter, de bladeren verkleuren en de herfstvakantie staat alweer bijna voor de deur! Duurzaamheidscentrum Weizigt heeft ook deze vakantie weer allerlei leuks op de planning staan. Jij komt toch ook?

 

Kom knutselen!

Weizigt gaat deze vakantie op de creatieve toer en organiseert drie workshops waarin 'herfstig' geknutseld wordt. Maak een mooi windlicht van papier-maché of een herfstkrans voor aan je deur. Ook kun je, onder begeleiding, een pompoen uithollen en uitsnijden. Leuk voor Halloween! Je kunt je daarnaast ook opgeven voor de leuke én leerzame workshop 'Uilenballen pluizen' of kom een echt wormenhotel afmaken.


Herfst

 

Thuis aan de slag

Kan je niet deelnemen aan een van de activiteiten, maar heb je wel zin om te knutselen? Speciaal voor jou heeft Weizigt een knutselfolder gemaakt met allerlei ideetjes om thuis lekker aan de slag te gaan. Deze folder is van 13 t/m 28 oktober af te halen bij het Informatiepunt op de Stadsboerderij Weizigt (open op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag). Zoek in je tuin of in het park naar bijvoorbeeld mooie bladeren maak thuis de mooiste herfstknutsels!

 

Jij viert jouw herfstvakantie toch ook bij Weizigt? Kijk voor alle data, informatie en kosten op www.weizigt.nl of onze Facebookpagina en meld je snel aan via weizigt@dordrecht.nl.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl