Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Beestachtige Kast op Stadsboerderij Weizigt feestelijk onthuld

Woensdagmiddag 19 december is de langverwachte Beestachtige Kast op Stadsboerderij Weizigt op feestelijke wijze onthuld. De kast vertelt door middel van klepjes, vakjes en spelletjes van alles over de dieren op de boerderij. Stadsboerderij Weizigt heeft door middel van een succesvolle crowdfundingsactie het benodigde bedrag bij elkaar weten te sparen.Onthulling Beestachtige Kast

Van begin juni tot begin september organiseerde Stadsboerderij Weizigt allerlei acties en activiteiten om een grote wens werkelijkheid te kunnen maken: een Beestachtige Kast. Deze kast, met klepjes, spelletjes en puzzels, leert jong én oud op een speelse wijze van alles over de dieren. Omdat de aanschaf van de Beestachtige Kast niet door Weizigt zelf bekostigd kon worden, zijn de dierverzorgers van de Stadsboerderij een crowdfundingsactie gestart om zo de kast toch naar Dordrecht te kunnen halen. Na een zomer lang sparen was het moment gister daar. In het bijzijn van bezoekers, collega's, vrijwilligers en cliënten van Gemiva-SVG Groep werd de kast onthuld en enthousiast in gebruik genomen. Bekijk hier de foto's van dit feestelijke moment.

 

De Beestachtige Kast staat in de Klimaatzone van Stadsboerderij Weizigt en is door iedereen elke dag vrij te gebruiken.. Stadsboerderij Weizigt is, net zoals de rest van het terrein van Duurzaamheidscentrum Weizigt, het gehele jaar door (m.u.v. 25 december, 1 januari en 27 april) geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend en gratis toegankelijk.

Bekijk hier de foto's van de feestelijke onthulling.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl