Spring naar inhoud
Home Contact

Contact

Pers

Voor persinformatie, interviewaanvragen en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Eva Baars, Adviseur Communicatie en Projecten:

Educatie

Voor informatie over de lessen, inroostering en om wijzigingen door te geven kunt u contact opnemen met de afdeling Educatie:

Routebeschrijving

U kunt Duurzaamheidscentrum Weizigt het beste bereiken met het openbaar vervoer of de fiets.

 

Trein

Op station Dordrecht Centraal neemt u de uitgang Krispijnzijde. U loopt het Weizigt park in. U neemt het eerste (onverharde) pad naar rechts. Aan uw linkerhand ziet u een speeltuin. Als u rechtdoor loopt komt u uit bij onze Stadsboerderij.

 

Als u linksaf door de speeltuin gaat komt u bij een bruggetje. Aan uw linkerhand ziet u een vijver met een fontein. De brug steekt u over een gaat direct rechtsaf. U volgt het voet- fietspad tot het einde. Aan het einde gaat u rechtsaf en ziet u het koetshuis liggen.

 

Bus

Lijn 5 stopt dichtbij het Koetshuis. Loop vanaf de halte circa 500 meter rechtdoor in de richting van de (vertrekkend) bus. Voor u ziet u het koetshuis.


Alle overige bussen stoppen op het centraal station aan de centrumzijde.

Loop de Burgemeester de Raadtsingel op richting centrum. Na ongeveer 350 meter loopt u een viaduct over en neemt u de trap aan uw rechterzijde naar beneden. Loop de voetgangerstunnel door en neem aan het einde de trap naar boven. Sla rechts af het Van Baerleplantsoen in. Het Koetshuis is gelegen aan uw linkerhand aan het einde van de straat.


Heeft u een OV-Chipkaart? Dan kunt u gebruik maken van de voetgangerstunnel onder het station. LET OP! Hiervoor moet u in- en uitchecken bij de toegangspoortjes van het station.

Loop door de tunnel naar de Krispijnzijde van het station en volg de hierboven beschreven routebeschrijving van de trein.

 

Waterbus

Duurzaamheidscentrum Weizigt is ook prima bereikbaar als u vanuit een van de omliggende gemeenten de Waterbus naar Dordrecht neemt. Plan hier uw reis en bekijk hier de route naar Duurzaamheidscentrum Weizigt.

 

Auto

Komt u met de auto? Houd er dan rekening mee dat het aantal parkeerplaatsen bij Weizigt beperkt is. Aan de Weeskinderendijk kunt u gratis parkeren. Aan de achterzijde van het station (achter de speelplaats) vindt u betaalde parkeerplaatsen. Klik hier om uw route te bepalen.

Ga naar

Contact

Disclaimer

Vacatures

Colofon

Ook interessant
  • Genieten van lokale producten!                         www.rechtstreex.nl


Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl