Spring naar inhoud
Home Bedrijven MVO Drechtsteden

MVO Drechtsteden

Op 8 maart 2012 is bij Duurzaamheidscentrum Weizigt het bedrijvennetwerk MVO Drechtsteden gelanceerd, hét platform voor bedrijven uit de Drechtsteden die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid. Middels diverse activiteiten en instrumenten, inspirerende gasten en sprekers, worden bedrijven ondersteund en gestimuleerd om verder te verduurzamen. Leden van het bedrijvennetwerk profiteren daarmee van een duurzaam concurrentievoordeel.


MVO Drechtsteden heeft een drietal functies: 
 

  • Verbinden van bedrijven met MVO-ambities

Door bedrijven in de Drechtsteden samen te brengen in een netwerk kunnen nieuwe initiatieven, samenwerkingen of convenanten worden gestart via werkgroepen. Efficiënt netwerken waarbij verbinding in gelijksoortige vraagstukken voor de hand ligt.

 

  • Delen van praktijkervaringen

Binnen de Drechtsteden wordt door het bedrijfsleven al veel op het terrein van MVO gerealiseerd. Door het actief delen van praktijkervaringen blijven de bedrijven op de hoogte van de ”best practices”op het gebied van duurzaamheid.

 

  • Informeren over actuele ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid

Door presentaties van gerenommeerde sprekers op het gebied van MVO en duurzaamheid blijven de bedrijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Deze kennis en inspiratie helpt de bedrijven om duurzaamheidskoploper te blijven of te worden. 

 

Deelname

Deelname aan de bijeenkomsten van MVO Drechtsteden geschiedt via een lidmaatschap. Bent u hierin geïnteresseerd en/of wilt u meer informatie? Lees hier verder. 


Meer informatie

Voor meer informatie over MVO Drechtsteden neemt u contact op via mvodrechtsteden@dordrecht.nl.


N.B.

Acquisitie richting onze leden wordt niet op prijs gesteld.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant


Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200
Fax: 078 - 631 10 70
E-mail: weizigt@dordrecht.nl