Spring naar inhoud

Meer dan 50 activiteiten tijdens het Weekend van de Natuur!

Heb jij een warm hart voor de natuur? Of wil je meer weten over het rijke planten- en dierenleven op ons prachtige Eiland van Dordrecht? Dan is het Weekend van de Natuur echt iets voor jou. Op 31 mei, 1 en 2 juni kun je kiezen uit meer dan 50 leuke activiteiten op 21 verschillende locaties in Dordrecht.


Voor ieder wat wils


Of je nu jong bent of oud… Een vroege vogel of een nachtvlinder… Dol op bewegen in de natuur of liever creatief bezig… Er is voor iedereen wel wat leuks te doen tijdens een van de vele workshops en excursies. In bijna elke wijk van Dordrecht zijn er activiteiten.


Wat dacht je van een plantjes-, stekjes- en zadenruilbeurs of een stekjesroute? Of ga mee met één van de vele wandelingen, zoals een geveltuinenwandeling, een wildplukwandeling of een nachtvlinderexcursie. Liever met je handen bezig? Dan kun je bijvoorbeeld broodjes bakken met eetbare bloemen of meehelpen in de tuin. Voor kinderen zijn er boeiende natuurfilms, een waterbeestjesexpeditie, een workshop vogelhuisjes timmeren en nog veel meer!


Activiteiten bij Weizigt


Ook Weizigt doet mee met het Weekend van de Natuur. Bij ons kan je terecht voor de volgende activiteit(en):



Programma en aanmelden


Er zit vast iets leuks voor jou bij! Neem gauw een kijkje in het volledige aanbod, meld je aan en zet de data en tijdstippen gelijk in je agenda. 


Weekend van de Natuur

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH Dordrecht



Factuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl